ponedeljek, 13. april 2020

Zakaj papež Frančišek ne ustavi koronavirusa?

Po katoliškem nauku je papež usmerjevalec zemeljske oble, v bibliji pa so navedene Božje besede, da si naj človek podredi zemljo.

Če je papež usmerjevalec zemeljske oble in če si lahko podredi zemljo, potem si lahko podredi tudi potrese, viharje, cunamije, poplave, suše, epidemije nalezljivih bolezni in druge katastrofe. Sedaj ko je epidemija koronavirusa, ima papež priložnost, da dokaže svojim vernikom in vsemu svetu svojo moč in sposobnost v zvezi s tem. Zato naj deluje na koronavirus, da bo ta izginil. Naj mu npr. ukaže, da naredi »samomor«! Ali pa naj nad njim izvede eksorcizem, torej iz koronavirusa izžene hudiča in ga tako spremeni v neškodljivo bitje. Podobno naj deluje na druge naravne katastrofe in jih prepreči. Saj ga morajo naravni elementi ubogati, ker so po njegovo komando, torej pod komando usmerjevalca zemeljske oble! In tudi tistega, ki ima moč podrediti si zemljo. Naj torej elementu voda ukaže, da se ne zbira več v poplave, elementu zrak, da se ne zbira več v viharje, elementu ogenj, da se ne zbira več v požare in elementu zemlja, da se ne trese več. Škodljivim virusom in bakterijam naj ukaže, da izginejo in se nikoli več ne vrnejo. Naj torej prepreči potrese, suše, požare, viharje, povodnji, cunamije, nalezljive bolezni in druge naravne katastrofe. Nenezadnje je po katoliškem nauku tudi sveti oče. Zanj zato vse to ne bilo smelo biti kakšna posebna težava!

Če je papež Frančišek tako vsemogočen, da si lahko podredi zemljo in njene elemente, zakaj se potem skriva pred koronavirusom? Zakaj so potem odpovedane vse maše v cerkvah? Zakaj je odpovedal tudi maše v samem Vatikanu, čeprav tam je absolutni vladar? Saj lahko ukaže koronavirusu, da se v cerkvah ne prikaže! Ali pa mu ukaže, da naj moli, če že pride! Zakaj ne ukaže koronavirusu, naj se izogiba vsaj katolikov, če že ne drugih, in jih tako zaščiti pred njim? Po katoliškem nauku namreč ne sme zaščititi nekatolikov, torej nevernikov ali krivovercev, saj ti nimajo pravice do obstoja.

Mnogi katoliki in drugi ljudje zbolevajo, mnogi so zaradi tega virusa zelo trpeli in celo umrli. Papež pa molči in nič konkretnega ne naredi. Razen seveda, da moli in blagoslavlja mesto in svet (Urbi et Orbi). Pa vse to skupaj to nima nobene moči! Koronavirus se širi, vedno več ljudi je okuženih in mrtvih, tudi katolikov. Kje je zdaj papež kot usmerjevalec zemeljske oble in tisti, ki si lahko podredi zemljo, torej tudi njene elemente?


Ali papež noče ustaviti koronavirusa ali ga ne more? Če ga noče, potem očitno hoče, da ljudje, tudi katoliki, trpijo, umirajo, nastaja velika gospodarska škoda … Če pa ga ne more, potem pa ni usmerjevalec zemeljske oble in si ne more podrediti zemlje, kar sicer trdi katoliška cerkev. Ali se potem cerkev laže?

Ni komentarjev:

Objavite komentar